Fermantasyon Akademisi Çevrimiçi Programı
II. Uluslararası Gıda Hukuku Yaz Okulu
CRISPR-Cas: GEN DÜZENLEME UYGULAMALARI
2019 Yaz Okulu
Yönetim

Uluslararası Gıda Biyogüvenlik ve Biyoteknoloji Araştırma ve Yayım Merkezi (IFBBC) Bilimsel Yönetim Kurulu:

Hacettepe Üniversitesi (HÜ)

 

              

    

Doç. Dr. Remziye YILMAZ

(HÜ IFBBC Koordinatörü)

E-mail: remziye@hacettepe.edu.tr

                                        


          

                

Prof. Dr. Ümran UYGUN

(HÜ Gıda Mühendisliği Bölümü)

E-mail: umran@hacettepe.edu.tr


          

              

Prof. Dr. Halil VURAL

(HÜ Gıda Mühendisliği Bölümü)

E-mail: ghalil@hacettepe.edu.tr


          

          

Prof. Dr. Serdar ABACI

(HÜNİTEK Genel Müdürü)

E-mail: sabaci@hacettepe.edu.tr


Michigan Eyalet Üniversitesi (MSU)

          

           

J.D. Sean Colin LAWRIE

(MSU IFBBC Koordinatörü)

E-mail: lawriese@msu.edu


          

             

Prof. Dr. Karim MAREDIA

(MSU Entomoloji Bölümü)

E-mail: kmaredia@msu.edu


                                               

                                        

 Prof. Dr. Brad DAY

(MSU Bitki, Toprak ve Mikrobiyal Bilimler Bölümü)

E-mail: bday@msu.edu


                                               

                   

 Prof. Dr. Rebecca GRUMET

(MSU Bahçe Bitkileri Bölümü)

E-mail: grumet@msu.edu