FERMANTASYON AKADEMİSİ ÇEVRİMİÇİ PROGRAMI
Program tarihi: 8 Haziran 2023
Program saati: 10.00-17.15
Program dili: Türkçe
Fermantasyon Akademisi, gıda ve içecek sektöründe önem arz eden fermantasyon
teknolojisinin var olan durumu, üretimdeki yeri ve inovasyondaki rolü konusunda konuşmak
üzere alanında en iyi bilim insanları ve sektörün önde gelen firmalarını aynı platformda
buluşturmaktadır. Akademi, fermantasyonun beslenme, sürdürülebilirlik, yenilikçilik, kültürel
miras ve tüketici ilgisi açısından sağladıkları faydaları anlamak, fermantasyon alanında
araştırma iş birliğini sağlamak, kişisel ve profesyonel gelişimi desteklemek için tasarlanmıştır.
Fermantasyon Akademisi ilgili öğretim elemanları, sektör çalışanları ve öğrencilerin katılımına
açıktır. Katılımcılar hem akademik hem de sektörel bir yaklaşımla, fermantasyon teknolojisinin
günümüzdeki durumuna ve gelecekteki yerine genel bir bakış elde edeceklerdir.
Fermantasyon Akademisinin içeriği aşağıdaki temalar üzerinde yoğunlaşacaktır.
• Laktik Asit Fermantasyonu
• Alkol Fermantasyonu
• Asetik Asit Fermantasyonu
• Hücre ve Protein Üretiminde Fermantasyon
Program posteri için tıklayın.